شرکت خدمات مالی و بانک سرمایهگذاری آمریکایی گروه سیتی (CitiGroup) در گزارش جدید خود به متاورس پرداخت و توضیح داد که ارزش اقتصادی این فضای دیجیتال تا سال 2030 ممکن است به 13 تریلیون دلار برسد.
سیتی پس از گلدمن ساکس، مورگان استنلی و بنک آو امریکا جدیدترین غول حوزه بانکداری است که پیشبینی خوشبینانهای برای متاورس ارائه کرده است. هرچند بسیاری هنوز نسبت به مفهوم متاورس و حضور در آن بدبین هستند، اما این شرکت در بیانیه خود توضیح میدهد که پتانسیل فوقالعادهای در آن مشاهده میکند.
افزایش کاربران و موارد استفاده متاورس
طبق تجزیه و تحلیل سیتیگروپ، متاورس در حال حاضر عمدتا به عنوان ترکیبی همهجانبه از پلتفرمهای بازی آنلاین تعریف میشود که به طور خاص روی بازی تعاملی سه بعدی با دیگران یا واقعیت افزوده آفلاین متکی هستند. با این حال، این رویه در سالهای آینده تغییر خواهد کرد و این شرکت مالی پیشبینی میکند که پایگاه کاربران متاورس به 5 میلیارد نفر افزایش پیدا خواهد کرد.
درک سیتی از متاورس بسیار گستردهتر از بازی و برنامههای واقعیت مجازی است و شامل چشماندازهایی از جمله فناوری تولید هوشمند، تبلیغات مجازی، رویدادهای آنلاین مانند کنسرتها و رمزارزهایی مانند بیت کوین است. با این حال، دستیابی به چنین فضایی زمانبر است، زیرا محیط پخش محتوای متاورس احتمالا به «افزایش بازده محاسباتی بیش از 1000 برابر سطح امروزی» نیاز دارد.
در بیانیه این بانک آمده است:
«ما معتقدیم که متاورس نسل بعدی اینترنت است و به جای اینکه یک محیط واقعیت مجازی باشد، دنیای فیزیکی و دیجیتال را به شیوهای پایدار و جالب توجه ترکیب میکند.»
سیتی در ادامه گزارش 184 صفحهای خود توضیح میدهد که متاورس برای رسیدن به چشمانداز مورد انتظار آنها تا سال 2030 به سرمایهگذاری قابل توجه و پیشرفتهای فناوری نیازمند است. در گزارش 184 صفحهای این شرکت به جنبههای متعدد متاورس پرداخته شده که شامل تعریفی از قلمرو مجازی، زیرساختهای آن، داراییهای رمزنگاری شده مانند NFTها، پول و DeFi و همچنین تغییرات تنظیم مقررات مربوط به دنیای مجازی هستند.