توییتر رسما با پیشنهاد ۴۴ میلیارد دلاری ایلان ماسک موافقت کرد. ماسک می‌گوید با متن‌بازکردن الگوریتم و اضافه کردن قابلیت‌های جدید، قصد دارد توییتر را بهتر از همیشه کند.
پس از کش و قوس‌های فراوان، توییتر سرانجام به‌صورت رسمی با پیشنهاد ایلان ماسک برای تصاحب این شبکه‌ی اجتماعی موافقت کرد. آن‌طور که The Verge گزارش می‌دهد، ایلان ماسک برای تصاحب توییتر قرار است ۴۴ میلیارد دلار پرداخت کند.

در اطلاعیه‌ی رسمی توئیتر آمده که ایلان ماسک ۵۴٫۲۰ دلار به ازای هر سهم پرداخت می‌کند، یعنی همان قیمتی که ماسک در پیشنهاد اولیه‌اش مطرح کرده بود.

ایلان ماسک جمعه‌ی گذشته در پرونده‌ی جدیدی که در کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده ثبت شد از برنامه‌هایش برای نحوه‌ی پرداخت هزینه‌ی تصاحب توییتر پرده برداشت. بر این اساس ایلان ماسک قصد دارد ۲۱ میلیارد دلار از هزینه را از جیب خودش پرداخت کند و ۲۵٫۵ میلیارد دلار وام بگیرد.
ایلان ماسک در اطلاعیه‌ای می‌گوید «آزادی بیان، اساس دموکراسی کارآمد است» و وقتی بحث به آزادی بیان می‌رسد اکثر مردم در توییتر گردهم می‌آیند. به گفته‌ی ماسک، توییتر میزبان بحث‌ درباره‌ی مسائل حیاتی آینده‌ی بشر است. ماسک در ادامه می‌گوید با اضافه کردن قابلیت‌های جدید، متن‌باز کردن الگوریتم به‌منظور افزایش اعتماد، شکست دادن ربات‌های اسپم و اعتباربخشی به تمامی انسان‌ها قصد دارد «توییتر را بهتر از همیشه کند.»

ایلان ماسک در توییتی که حدودا دو ساعت قبل از رسمی شدن خبر تصاحب توییتر منتشر کرد، گفت: «امیدوارم حتی بدترین منتقدان من در توییتر باقی بمانند، چون آزادی بیان به همین معنی است.»

پاراگ آگراوال، مدیرعامل توییتر که جایگزین جک دورسی شده، می‌گوید توییتر «مأموریت و اقتضایی دارد که تمام دنیا را تحت تأثیر قرار می‌دهد.» آگروال در ادامه می‌گوید: «عمیقا به تیم‌هایمان افتخار می‌کنم و از اقدامی که هرگز تا این حد اهمیت نداشته انگیزه می‌گیرم.»
مدت کوتاهی پس از رسانه‌ای شدن برنامه‌ی ایلان ماسک برای تصاحب توییتر، اعضای هیئت‌مدیره‌ی این شبکه‌ی اجتماعی برای مقابله با ایلان ماسک سراغ استراتژی قرص سمی رفتند. با تکیه بر این استراتژی تمامی سهام‌داران توییتر به‌غیر از ایلان ماسک می‌توانستند سهم بیشتری را با تخفیف خریداری کنند.

این استراتژی به‌طور غیرمستقیم نشان داد هیئت‌مدیره‌ی توییتر با پیشنهاد ماسک مخالف است. حتی یکی از سهام‌داران بزرگ توییتر نیز مدتی پیش در توییتی نوشته بود اشتیاقی به تصاحب توییتر توسط ایلان ماسک ندارد. هنوز به‌طور دقیق نمی‌دانیم که چرا تصمیم اولیه‌ی توییتر تغییر کرده است.

چند روز پیش اعلام شده بود که ایلان ماسک ممکن است سراغ مذاکره‌ی مستقیم با تمام سهام‌داران توییتر برود و با پرداخت مبلغی مشخص سهام آن‌ها را بخرد. تحلیلگران گفتند چنین اقدامی هیئت‌مدیره‌ی توییتر را تحت فشار می‌گذارد تا با مدیرعامل اسپیس ایکس و تسلا وارد مذاکره شوند.

در حال حاضر به‌طور دقیق مشخص نیست که تصاحب توییتر به دست ایلان ماسک چه آثاری روی این شبکه‌ی اجتماعی می‌گذارد و فعلا نمی‌دانیم مدیرعامل بلندپرواز تسلا تغییرات مدنظرش را چه زمانی اعمال می‌کند.