عضو کمیسیون طرح صیانت با بیان اینکه هدف این کمیسیون رشد و ارتقای پیام رسان های داخلی است اظهار داشت از این هفته جلسات تکمیلی این طرح ادامه پیدا خواهد کرد. نوش آبادی همچنین فیلتر رسانه‌های معاند در فضای مجازی را یک خواسته ملی دانست.
بیش از یک ماه از فیلتر اینستاگرام و واتس‌اپ می‌گذرد و با وجود آسیب‌های بسیار به کسب‌وکارها، همچنان نمایندگان مردم بر ادامه محدودیت‌های فضای مجازی و مهاجرت به پلتفرم‌های بومی تاکید دارند.

«حسین نوش‌آبادی»، نماینده مردم شهرستان‌های ورامین، پیشوا و قرچک در مجلس شورای اسلامی در نشست با تعدادی از جوانان شهرستان ورامین، اظهار داشت دشمنان خدمات مسئولین و کارهای مهمی را که انجام گرفته است با سیاه نمایی در فضای مجازی و حقیقی وارونه جلوه می‌دهند.

او با بیان اینکه هدف کمیسیون بررسی طرح صیانت، رشد و ارتقای پیام‌رسان‌های داخلی است، اعلام کرد از این هفته جلسات تکمیلی کمیسیون مشترک ادامه پیدا خواهد کرد.

نوش‌آبادی در بخش دیگر سخنان خود، فیلتر رسانه‌های معاند در فضای مجازی را یک خواسته ملی دانست و گفت:

«ما از فیلتر کردن شبکه‌های اجتماعی استقبال نمی‌کنیم اما امروز به اجبار با توجه به بهره‌برداری دشمن از این فضا آن را محدود کرده‌ایم. این پیام رسان‌ها باید طبق ضوابط و قوانین کشور ما فعالیت کنند. دشمنی‌های انجام گرفته در این فضا و پیام رسان‌ها برای براندازی است و این آشوب‌هایی که در کف خیابان می‌بینیم متاسفانه به عنوان سوژه براندازان مطرح شده است.»

گفتنی است میرسلیم، نماینده مجلس نیز ابتدای آبان‌ماه از ادامه یافتن جلسات کمیسیون طرح صیانت خبر داده بود. به گفته وی در حال حاضر کمیسیون مشترک بررسی طرح تنظیم مقررات خدمات فضای مجازی در حال تکمیل و بررسی نهایی این طرح است و تقریباً این طرح آماده شده است.

این سخنان در حالی مطرح می‌شود که از سال گذشته طرح صیانت در مجلس تقریبا مسکوت مانده و رئیس مجلس خواستار ارائه طرحی از سوی شورای عالی فضای مجازی شده بود. نمایندگان نیز در رای‌گیری غیرعلنی خواستار اتمام بررسی این طرح در کمیسیون ویژه شده بودند.