با استفاده از ابزارهای مبتنی بر هوش مصنوعی، می‌توانید زمان کمتری را به ویرایش فایل‌های صوتی خود اختصاص دهید.

هوش مصنوعی ادیت صدا به مجموعه‌ای از ابزارها گفته می‌شود که امکان بهبود کیفیت صوت، ویرایش و اعمال تغییرات دلخواه را در کوتاه‌ترین زمان و بدون نیاز به دانش فنی و تجربه قبلی چندان، برای کاربران فراهم می‌سازند. در این مقاله، به معرفی بهترین ابزارهای ویرایش صدا با هوش مصنوعی پرداخته شده است که کاربران می‌توانند از آن‌ها به‌منظور ساخت پادکست یا دیگر محتواهای صوتی استفاده کنند.

هوش مصنوعی ادیت صدا

ابزارهای ویرایش صدا به وسیله هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلفی قابل طبقه‌بندی هستند. برخی از آن‌ها امکانات جامع و قابلیت‌های عمومی اما کاربردی را در اختیار کاربران خود قرار می‌دهند؛ درحالی‌که برخی دیگر روی عملکردهای تخصصی متمرکز شده‌اند. از مهم‌ترین ویژگی‌های چنین سرویس‌هایی می‌توان حذف نویز پس‌زمینه با دقت بالا، تنظیم خودکار حجم صدا و افزودن افکت‌های صوتی اشاره کرد.

ادیت صدا با استفاده از هوش مصنوعی می‌تواند به‌شدت در زمان تولیدکنندگان محتوا صرفه‌جویی به عمل آورد و دقت آن‌ها را هم در خروجی پروژه‌ها افزایش دهد. همچنین اغلب سرویس‌ها به‌صورت تحت وب عرضه شده‌اند؛ درنتیجه امکان استفاده آسان از آن‌ها از طریق اغلب دستگاه‌ها و تنها با یک اتصال اینترنت وجود خواهد داشت. در پایین می‌توانید با تعدادی از بهترین ویرایشگرهای صدا با هوش مصنوعی آشنا شوید.

۱. سرویس ادوبی پادکست (Adobe Podcast)

ادوبی پادکست یک سرویس تحت وب برای ضبط صدا به شمار می‌رود که ابزارهای مورد‌نیاز برای ویرایش را نیز در اختیار علاقه‌مندان قرار می‌دهد. هوش مصنوعی ویرایشگر صدا به‌کاررفته در این سرویس، بهبود کیفیت خروجی را ممکن می‌سازد و قابلیت‌های دیگری مثل ضبط از راه دور، تبدیل صوت به متن، شفاف‌کردن مکالمات با تنظیم فرکانس و حذف نویز پس‌زمینه را هم ارائه می‌کند.

کاربران می‌توانند لینک اختصاصی خود را با دیگر افراد به اشتراک بگذارند تا هر شخص، صدای موردنظر خود را ضبط کند. در ادامه تمامی فایل‌های ضبط‌شده روی فضای ابری قرار می‌گیرند و صاحب لینک قادر خواهد بود به همه آن‌ها به‌شکل یکجا دسترسی داشته باشد. از نظر اغلب کاربران، مهم‌ترین قابلیت ادوبی پادکست، امکان حذف نویز پس‌زمینه است که با دقت بسیار بالایی انجام می‌گیرد.

۲. هوش مصنوعی ادیت صدا Cleanvoice

سرویس Cleanvoice ابزاری کارآمد برای سازندگان پادکست است که می‌تواند زمان موردنیاز برای ویرایش فایل‌ها را به‌شدت کاهش دهد. از مهم‌ترین ویژگی‌های آن می‌توان به حذف سکوت، صداهای اضافی، لکنت و نویز پس‌زمینه اشاره کرد. بهبود کیفیت صدا، میکس کردن چندین فایل و اکسپورت تایم‌لاین از دیگر قابلیت‌های مهم سرویس مذکور محسوب می‌شوند. متأسفانه نسخه رایگان دارای محدودیت ۳۰ دقیقه‌ای است و برای استفاده نامحدود از تمامی امکانات باید اشتراک تهیه کنید.

۳. سرویس Audo.ai

هوش مصنوعی ادیت صدا Audo.ai به‌شکل تخصصی روی بهبود کیفیت صوتی و حذف نویز پس‌زمینه تمرکز دارد و می‌تواند حجم صدا را نیز به‌شکل خودکار تنظیم کند. استفاده از این ابزار بسیار آسان است و تنها کافی است تا پس از ورود به سایت و ثبت‌نام در آن، فایل موردنظر خود را آپلود کنید. نسخه رایگان امکان ویرایش ۲۰ دقیقه فایل صوتی در ماه را برای کاربران فراهم می‌سازد.

۴. هوش مصنوعی ویرایش صدا Auphonic

Auphonic یکی از سرویس‌های بهبود کیفیت صدا با تمرکز روی تولیدکنندگان محتوا و سازندگان پادکست است که از تنظیم‌کننده حجم صدای هوشمند، حذف خودکار نویز پس‌زمینه و اکولایزر پیشرفته بهره می‌برد. حذف سکوت از فایل‌ها، اتصال به سایر سرویس‌ها و تعامل با آن‌ها از دیگر قابلیت‌های مهم ابزار مذکور به شمار می‌روند.

۵. سرویس Audioalter

کاربران می‌توانند با مراجعه به سرویس Audioalter، مجموعه‌ای از ابزارهای ویرایش صدا به کمک هوش مصنوعی را در اختیار داشته باشند. از مهم‌ترین موارد می‌توان به تنظیم خودکار جهت و حجم صدا، بهبود کیفیت و شفافیت، تقویت باس، حذف نویز پس‌زمینه و حذف گفت‌وگو یا صدای خواننده از صدای پس‌زمینه اشاره کرد. همچنین از فرمت‌های مختلفی مثل MP3 و FLAC پشتیبانی به عمل می‌آید؛ اما حجم هر فایل باید کمتر از ۵۰ مگابایت باشد.

۶. هوش مصنوعی تغییر صدا Voice.ai

سرویس Voice.ai امکان تغییر صدای کاربران در پلتفرم‌های مختلف را فراهم ساخته است. ابتدا برای دریافت برنامه باید به سایت سازنده مراجعه کنید و سپس در ادامه اقدام به ایجاد حساب کاربری نمایید. ناگفته نماند که این محصول هنوز در فاز آزمایشی قرار دارد و ممکن است نواقصی در عملکرد آن به‌چشم بخورد.

برنامه Voice.ai تغییر صدا در اپلیکیشن‌های گوناگون ازجمله واتس‌اپ، اسکایپ، زوم، تلگرام، گوگل میت و وایبر را ممکن می‌سازد. همچنین از برنامه‌های ارتباطی محبوب مثل تیم اسپیک و دیسکورد در کنار ابزارهای استریم مانند توییچ و OBS نیز پشتیبانی می‌کند. ناگفته نماند که تعداد محدودی بازی ازجمله فورت نایت، کانتر، ماینکرفت و پلتفرم استیم نیز از این اپ پشتیبانی می‌کنند.

۷. حذف صدای خواننده با VocalRemover

یکی دیگر از سرویس‌های تخصصی در این لیست VocalRemover است که می‌تواند صدای خواننده را از آهنگ حذف کند. چنین ابزاری مناسبی کسانی است که قصد تمرین روی آهنگ‌ها را دارند یا می‌خواهند به‌منظور سرگرمی یا بازخوانی مجدد از آن‌ها استفاده نمایند. امکانات ساده دیگری هم به‌منظور ویرایش صدا در سرویس مذکور به‌چشم می‌خورند.

۸. هوش مصنوعی تغییر صدا VoiceMod

VoiceMod هم مانند Voice.ai یک برنامه تغییر صدا به‌شکل هم‌زمان است که تنها برای دستگاه‌های مبتنی بر ویندوز ۱۰ و ۱۱ در دسترس قرار دارد. این برنامه از عناوین مختلفی مثل دیسکورد، زوم، گوگل میت، ماینکرفت، اورواچ، فورت نایت، اسکایپ، واتس‌اپ و… پشتیبانی به عمل می‌آورد و به‌صورت رایگان در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفته است.

۹. هوش مصنوعی ویرایش صدا Krisp

احتمالاً برای شما هم پیش آمده است که در حین تماس‌ها یا جلسات آنلاین، با مزاحمت صداهای پس‌زمینه مواجه شده باشید. هوش مصنوعی ویرایشگر صدا Krisp برای رفع این مشکل پا به میدان گذاشته است و می‌تواند نویز پس‌زمینه و اکو را به‌شکل هم‌زمان از مکالمات حذف کند؛ درنتیجه نیازی به فایل‌های از پیش ضبط‌شده نخواهد داشت.

برنامه Krisp از هر دو سیستم‌عامل ویندوز و مک اواس پشتیبانی می‌کند و نصب آن بسیار آسان است. سازندگان نرم‌افزار ادعا دارند که محصول آن‌ها هیچ‌گونه داده‌ای ازجمله صدای کاربران را جمع‌آوری نمی‌کند و افراد می‌توانند نسبت به حفظ حریم خصوصی خود اطمینان داشته باشند.